Roetfilter uitschakelen

Bent u onlangs naar de garage geweest vanwege een terugkerend roetfilterprobleem en wilt u er definitief vanaf? Dan bent u bij AMT CHIPTUNING aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen we het roetfilter uitschakelen en al deze problemen permanent oplossen.

Met uitgebreide kennis van de software van alle merken en modellen auto’s weten we precies hoe we het roetfilterprobleem moeten aanpakken. Het is van cruciaal belang dat het regeneratieproces correct in de software wordt geïntegreerd. Als dit niet het geval is, kan de motor en transmissie gemakkelijk gebreken vertonen. AMT CHIPTUNING staat garant voor een reparatie waarbij u niet hoeft te vrezen voor verdere kosten. Sinds de introductie van het roetfilterprobleem bij klanten hebben wij vroegtijdig ervaring kunnen opdoen met deze complicatie, waardoor wij in de afgelopen jaren veel kennis hebben vergaard.

Wanneer is het verwijderen van het roetfilter noodzakelijk?

Het komt voor dat het roetfilter af fabriek niet goed is ontworpen, waardoor regelmatig storingen en problemen optreden. In een dergelijk geval, met de bijbehorende hoge reparatiekosten, is het wellicht verstandig om het roetfilter te laten verwijderen. Hoewel het roetfilter bekend staat als een milieuvriendelijke oplossing, kan een defect roetfilter paradoxalerwijs extra belastend zijn voor het milieu. Tegelijkertijd elimineert het ook eventuele gebreken die tijdens de APK-keuring in twijfel worden getrokken.

(Ons advies is om een goed functionerend roetfilter te behouden)

Meer informatie of een afspraak maken?

Ervaart u ook dit probleem? Herkent u wat we hierboven hebben uitgelegd? Neem dan gerust contact met ons op, en wij lossen het probleem voor u op terwijl u wacht.

Wij bieden 100% APK-garantie op al onze werkzaamheden.

Tel: (088) 066 61 28

Mail: [email protected]