Adblue problemen

Adblue problemen zijn een defecte Adblue additiefpomp, Adblue storing, Nox sensor defect of een defecte Adblue tank. Dit zijn een aantal van de vervelende problemen waar je tegen aan kan lopen als u over een auto met Adblue beschikt. Best belemmerend allemaal en ook prijzig om mee naar de garage te gaan. Terwijl de problemen na een dure garage beurt 8 van de 10 keer alsnog niet verholpen zijn en zal u er in de toekomst weer tegen aan lopen. Wanneer houden de kosten nou op? Nu! Wij bezitten over de Software data waarbij wij het Adblue systeem volledig kunnen uitschakelen. En permanent kunnen voorkomen dat de Adblue nogmaals crasht.

Wij passen de Adblue instellingen aan

Heeft u Adblue in u auto dan zit er ook een uitgebreide module ingebouwd, De Adblue module. Daarmee word het systeem bestuurt en bewaakt. AMT CHIPTUNING zorgt ervoor dat deze module na het uitschakelen weer word afgesteld. Zo doorlopen wij het traject opnieuw om er zeker van te zijn dat alles weer op de juiste meting is afgesteld en u weer met een gerust hart de weg op kan. Uiteraard gaat dit gepaard met 5 jaar garantie. Wij verhelpen de Adblue problemen volledig voor alle merken en modellen.

Ureumemissiestoornissen

De motor servo’s gaan vaak aan in geval van een Ureum storing branden. Dit houdt in dat mogelijk de tank moet worden vervangen en de auto zal aan geven niet meer te starten binnen een aantal duizend kilometers. Deze kosten van vervanging zijn ook geen prettige kosten om mee thuis te komen. Deze storing is voor ons ook mogelijk om te verhelpen door de Ureum op maatwerk aan de software aan te passen.  Loopt u ook tegen dit probleem aan? Neem gelieve contact met ons op en wij verhelpen het probleem terwijl u wacht!