Wat we doen

Bekijk onze diensten

Nox uitschrijven

Nox-sensoren, ook wel stikstofoxidesensoren genoemd, zijn apparaten die worden gebruikt om de concentratie stikstofoxiden (NOx) in de uitlaatgassen van voertuigen en industriële processen te meten.

COD/ACT uitschrijven / uitschakelen

Cylinder deactivation, ook wel cylinder uitschakeling genoemd, is een technologie die wordt gebruikt in sommige moderne voertuigmotoren.

Chiptuning

Chiptuning, ook wel remapping genoemd, is het proces waarbij de software die de motor van een voertuig aanstuurt, wordt aangepast om de prestaties ervan te verbeteren.

EGR klep uitschrijven / uitschakelen

Het uitschakelen van het EGR (Exhaust Gas Recirculation) -systeem is een complex proces dat het wijzigen van de software van uw voertuig kan vereisen.

Roetfilter uitschrijven / uitschakelen

Een roetfilter is een onderdeel van een uitlaatsysteem van een voertuig, meestal een dieselvoertuig, dat ontworpen is om de uitstoot van roetdeeltjes te verminderen.

AdBlue uitschakelen

AdBlue is een oplossing die wordt gebruikt in voertuigen die zijn uitgerust met Selective Catalytic Reduction (SCR)-systemen. Het bestaat uit een zeer zuiver ureum en gedeïoniseerd water.

Airbag module resetten

Professioneel Airbag Module Resetten voor Veiligheid en Gemoedsrust

Auto Gordels vervangen

Makkelijk en snel je gordelbanden laten vervangen en laten installeren. Het proces is erg eenvoudig:

Ecu Klonen

Regelapparaten die wij kunnen klonen: ECU TCU/EGS BCM/BDC/UCH SAM/BDC/FEM ICP’s Klimaatbediening Deurmodules

Gordel reparatie

Adblue herstelt beschadigde en gerafelde autogordels (ook wel bekend als veiligheidsgordels) voor de APK en schadeherstel. Ook vervangen wij gordels door gekleurde gordels voor de sportieve autorijder.

airbag crash data reset

airbag crash data reset voor alle merken en modellen.