Adblue storing

Adblue Storing

Problemen met de Adblue tijdens het rijden is een veel voorkomende kwaal. Het Adblue systeem kan onder andere uitvallen bij een defecte Adblue tank, additiefpomp of een Nox sensor. Bij zo’n storing is het geval ook nog is dat de auto niet meer wilt starten. Hier zitten een hoop hoge reperatie kosten aan verbonden. Zelfs na het verhelpen van deze kwalen is het niet gegarandeerd dat het zich niet meer zal herhalen. Doormiddel van de Adblue tank volledig te verwijderen is de auto wel in staat om onmiddellijk weer te starten en is de kwaal permanent verleden tijd. Door te software aan te passen naar de juiste statistieken kunnen we de Adblue buiten werking stellen!

Adblue Module Aanpassen

Bezit u over Adblue dan bezit u ook over de Adblue module. Een systeem dat bestuurt en bewaakt. Onze monteurs van AMT CHIPTUNING ervaren met deze module beschikkken precies over de juiste software om deze extra module op een zorgvuldige manier uit te schakelen zonder verdere Adblue problemen. Vandaar kunnen wij u ook 5 jaar garantie geven als we de Adblue module aanpassen. Wij lossen Adblue problemen op bij alle merken en modellen. 

Urea Reinigingsnetwerken

Ureum storingen zijn vaak onderhoudsfouten of motor complicaties. De kwaal dat de auto hierbij niet meer wilt starten is geen onbekend verhaal. Meestal moet de volledige tank vervangen worden met hoge kosten er aan toe. Wij zijn in beschikking om dit permanent verleden tijd te maken door de Ureum Software aan te passen. Loopt u tegen een van deze problemen aan? Neem dan gelieve contact met ons op en wij verhelpen het probleem terwijl u wacht. Bel nu op 31 6 31 51 7020 of stuur een mail naar [email protected] en wij helpen u dezelfde dag nog! Onze softwaredrivers worden geleverd met een softwaregarantie van 5 jaar.
Share: