Nox Sensor


De Nox sensor is een apparaat die uitlaatgassen controleert, ingebrand met dat er meerdere verschillende soorten gassen vrijkomen bij de verbranding van benzine. Bij deze verbranding komt uit het uitlaat onder anderen NO (Stikstofmonoxide) vrij. Helaas werkt de NOx niet altijd.


Voorbeeld van een Nox sensor.


Symptomen


Symptomen waar aan je kan herkennen dat de sensor hoogst waarschijnlijk defect is zijn als volgt: Het motor lampje gaat branden, verlies van vermogen, Etc. Hier zitten helaas hoge kosten aan verbonden om deze te vervangen. En daarbij is er geen garantie dat het zich niet meer zal voor doen. Het beste wat we hier aan kunnen doen om de kwaal permanent in het verleden te laten is door de sensor uit de motorbesturingscomputersoftware te verwijderen. Na deze permanente reparatie hoeft u zich geen zorgen te maken over enige verdere kosten, en zal de auto weer naar nieuw presenteren. Het volledige traject van het verwijderen van de sensor kan 1 uur duren en is voor vrijwel elke auto beschikbaar. De sensor vervangen is niet mogelijk, ook een defecte sensor kan blijven zitten. En daarbij ben je alsnog veel goedkoper uit dan een nieuwe sensor kopen. Dit is de meest efficiënte manier met of zonder katalysator.


Diensten & Garantie


Dit probleem verhelpen is mede mogelijk gemaakt door onze jaren lange ervaring op het gebied van uitschakelen of wegschrijven in Software’s en onze gespecialiseerde monteurs die 6 dagen per week voor u klaar staan in onze garage. Daarbij kunnen wij ook verdere reparatie’s verrichten aan diverse elektronische componenten onder de motorkap. 

Loopt u ook tegen een van deze problemen aan? Neem dan gelieve contact met ons op en wij verhelpen het probleem terwijl u wacht.

Onze diensten gaan gepaard met 5 jaar garantie & 100% APK garantie

Tel : +31631517020

Email : [email protected]